20 / 04 / 2024

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 



Mamak Belediyesi tarafından gelecek nesillere mahalle kültürünün ve sahip olunan toplumsal değerlerin aktarılması amacıyla ilçeye kazandırılan Eski Bayındır, Kızılca ve Ortaköy Mahalle konakları hizmete hazır hale geldi. Yeni Şafak'ta yer alan habere göre; mahalle kültürünün yaşatılarak güçlü toplum yapısının muhafaza edilmesini savunan Mamak Belediyesi, çok yakında mahalle konaklarında ilçe sakinlerini buluşturacak. 

Mamak ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Mahalle konaklarının Mamaklıların sosyalleşmesine önemli katkıda bulunacağını dile getiren Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, "Üç mahallemizde vaatlerimizin arasında yer alan mahalle konaklarını bitirmenin heyecanını yaşıyoruz. Konaklarımız mahalle halkının ihtiyaçlarını gözeten bir yapıda olmakla birlikte kültürlerini yaşatacak şekilde dizayn edildi. Son derece modern olarak inşa edilen konakların açılışını ise kısa sürede yapacağız" şeklinde konuştu. Başkan Köse, konakların diğer mahallelerde de yapılması için çalışmalara devam ettiklerinin müjdesini verdi.

Mamak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!


Geri Dön