18 / 04 / 2024

Mandarin Oriental Bodrum fiyat!

Mandarin Oriental Bodrum fiyat!

Firma: Astay Gayrimenkul

Proje: The Residences Mandarin Oriental

Lokasyon olarak Bodrum Göltürkbükü bölgesinde hayata geçirilen The Residence Mandarin Oriental'da yer alan konutların satışlarına devam ediliyor. Mandarin Oriental Bodrum fiyat bilgileri kapsamında fiyatlar 1 milyon 200 bin Euro 'dan başlıyor...



Astay Gayrimenkul projesi olarak yaşama geçirilen The Residence Mandarin Oriental projesi, Bodrum Göltükbükü bölgesinde inşa ediliyor. Mandarin Oriental Bodrum fiyat bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz.


Toplam 116 adet residence daire ve 98 villadan oluşan Mandarin Oriental, 600 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Mandarin Oriental Bodrum fiyat listesi için haberimizden yararlanmanız mümkün.


2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinden meydana gelen Bodrum Mandarin Oriental, 3 katlı 24 bloktan oluşuyor. Projenin olanakları arasında; çocuk oyun alanları, basketbol sahası, tenis kortu, restoran, plaj ve havuz yer alıyor.


Mandarin Oriental Bodrum fiyat!


Teslimlerin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanan Mandarin Oriental Bodrum fiyat listesi kapsamında residence daireler 1 milyon 200 bin Euro'dan, villalar ise 3 milyon 500 Euro'dan başlayan fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.


Satış sürecine devam edilen Mandarin Oriental Bodrum'da konut sahibi olmak için anlaşmalı bankadan temin edilen banka kredisi kullanılabiliyor.


Telefon: 0212 215 29 29

Web Adresi: www.MOresidencesbodrum.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön