18 / 04 / 2024

Manifesto, Ofton İnşaat ve UND’nin iletişim partneri oldu!

Manifesto, Ofton İnşaat ve UND’nin iletişim partneri oldu!

PR, etkinlik ve reklam disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto Grubu Ofton İnşaat ile kara nakliye sektörünün çatı kuruluşu Uluslararası Nakliyeciler Derneği’ni müşteri portföyüne ekledi.



PR, etkinlik ve reklam disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok markaya hizmet veren Manifesto Grubu, “ Elysium” markasıyla geliştirdiği konsept inşaat projeleriyle dikkat çeken Ofton İnşaat ile kara nakliye sektörünün çatı kuruluşu Uluslararası Nakliyeciler Derneği’ni müşteri portföyüne ekledi.


Gayrimenkul, turizm,  finans, perakende başta olmak üzere ekonomik açıdan lokomotif olan sektörlerde danışmanlık hizmeti veren Manifesto Grubu, İstanbul'da "Elysium" markasıyla konsept inşaatlar gerçekleştiren Ofton İnşaat ile kara nakliye sektörünün her türlü sorununu ulusal ve uluslararası platformda çözmek amacıyla kurulan Uluslararası Nakliyeciler Derneği’ne (UND) Mart ayından itibaren iletişim ve etkinlik danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.  


Ofton İnşaat, bünyesinde oluşturduğu Turizm Grubu ile şehir otelciliği alanında da faaliyetler yürütüyor. Şehir merkezlerinde inşa ettiği ve dünyaca tanınmış uluslararası otelcilik markalarının işletmeciliğini üstlendiği otel binaları ile ülke turizmine de katkıda bulunan Ofton İnşaat, iletişim danışmanlığı hizmetlerini Manifesto’dan almaya başladı. 


Üyelerinin sahip olduğu güçle niceliksel liderliğini, niteliksel liderlikle bütünleştirmeyi hedefleyen UND faaliyetlerini etkinleştirmek ve ulusal ve uluslararası düzeyde hizmet ağını geliştirmek için üyelerinin ihtiyaçları ve beklentilerine uygun bir organizasyon modeli  benimsiyor. Türk Karayolu Taşımacılığı Sektörünü her konuda bilgilendirmek - küresel gelişmelerden, önüne çıkabilecek risklerden ve imkanlardan haberdar etmek olan UND, iletişim danışmanlığı hizmetleri konusunda yoluna Manifesto ile devam edecek. 


Türkiye’de “İletişimin Manifesto’su” sloganıyla çıktığı yolda kısa zamanda pek çok ilke imza atan Manifesto Grubu, genç ve deneyimli kadrosuyla iletişim, reklam ve etkinlik disiplinlerinde ulusal ve uluslararası markalardan oluşan güçlü bir portföye hizmet veriyor.



Geri Dön