16 / 04 / 2024

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemin çalışmaları son aşamada!

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemin çalışmaları son aşamada!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Savaş Duman, 19 Mayıs Stadı'ndaki çim ve altyapı çalışmalarını inceledi. Zemin çalışmaları son aşamada olan 19 Mayıs Stadı'nı 13 Ağustos'ta teslim alacaklarını açıkladı.



Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Savaş Duman, zemin çalışmaları son aşamada olan 19 Mayıs Stadı'nı 13 Ağustos'ta teslim alacaklarını açıkladı. 


Duman, beraberindeki teknik heyetle 19 Mayıs Stadı'ndaki çim ve altyapı çalışmalarını inceledi. İncelemenin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Savaş Duman, saha çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu, kısa sürede çimlerin de serileceğini açıkladı.

 

Stadı yeni sezona yetiştirebilmek için gece gündüz çalışmanın sürdüğünü kaydeden Duman, stadı 13 Ağustos tarihinde teslim alacaklarını belirtti.19 Mayıs Stadı'ndaki çalışmaları anlatan Savaş Duman, şöyle konuştu:"Öncelikle zeminimizin hafriyatı çıkartıldı, yeni drenaj kanallarını yapıldı, zemine gerekli çakıl serildi. Son teknoloji sulama sistemi döşendi. Saha sulamak için su temin eden kuyularımızın bakımı yapılarak pompa güçlendirmesi gerçekleştirildi. Kumun ilk katının serimi aşamasına gelindi. Burada kullanılacak çim, 4 mevsim 3 karışık çimden oluşuyor. Manisamıza Avrupa ve FIFA kurallarına uygun bir saha kazandıracağız" dedi. 


Firma yetkilisi Mehmet Araç ise 2 ayda bitmesi gereken işi firma olarak 20 iş günü içinde teslim etmeyi planladıklarını söyledi.


Radikal


Geri Dön