28 / 03 / 2024

Manisa Büyükşehir'den 340 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir'den 340 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı asfalt programı kapsamında Salihli’de planladığı 340 kilometre asfalt yol hedefini gerçekleştirmek için, ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı asfalt programı kapsamında Salihli’de planladığı 340 kilometre asfalt yol hedefini gerçekleştirmek için, ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bu doğrultuda Çavlu ile Çapaklı arasındaki 6 kilometrelik yol da asfaltlanıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde görev, yetki ve sorumluluk alanında olan yollarda güven ve konforun sağlanması amacıyla asfaltlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Salihli ilçesi de ekipler tarafından asfaltlanıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Salihli’ye bağlı Çavlu ile Çapaklı arasında asfaltlanan 6 kilometrelik yolu inceledi.

Yolların Konforunu Arttırmayı Amaçlıyoruz

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün, yolların kalitesinin arttırılmasını çok önemsediğini ve bu nedenle asfaltlamaya çok önem verdiğini dile getiren Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, “Çavlu ve Çapaklı arasındaki 6 kilometrelik yolu ekiplerimiz asfaltladı. İkinci kat asfalt çalışması gerçekleştirdik. Yolumuz şimdi eskisinden daha geniş ve konforlu oldu. Halkımız, kazasız belasız kullansın” diye konuştu.   



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön