19 / 04 / 2024

Manisa Irlamaz modern altyapıya kavuşuyor!

Manisa Irlamaz modern altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’ni sağlıklı bir kanalizasyon altyapı sistemine kavuşturmasının ardından içme suyu hattı yenileme çalışmalarına da başladı.




MASKİ Genel Müdürlüğü, yapmış olduğu çalışmalarla mahallelerde uzun yıllar güvenle kullanılacak sağlıklı altyapı sistemleri oluşturuyor. Bu kapsamda, Turgutlu’nun Irlamaz Mahallesi’ne sıfırdan 4 bin 600 metrelik kanalizasyon hattı inşa eden MASKİ, mahalledeki içme suyu şebeke çalışmalarına da başladı. Mahallenin 6 bin 700 metre uzunluğundaki eski içme suyu hattı MASKİ ekipleri tarafından yenileniyor. Irlamaz’ın altyapısı MASKİ tarafından yürütülen çalışmalarla baştan sona daha modern ve kullanışlı hale getiriliyor. Mahalledeki içme suyu çalışmaları da tamamlanınca, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından mahalleye kilit parke taşı döşenecek.

“Hizmetlerin devamının geleceğini biliyoruz”

Irlamaz Mahalle Muhtarı Ali Akman, mahallelerinde yapılan hizmetlerin önemine değinerek şu açıklamaları yaptı: "Ufak tefek sıkıntılarımız vardı ama Büyükşehir sayesinde bunlar gideriliyor. Son aşamaya geldik. Umarım yakında bu içme suyu sıkıntımız da çözülecek. Daha sonra inşallah taş döşeme işlemi başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Turgutlu Belediye Başkanımıza her zaman minnettarız. Hizmetlerin devamının geleceğini biliyoruz. Vatandaş olarak da memnunuz. İlk başta memnun olmayanlar vardı. Onların da çalışmalar ilerledikçe fikirleri değişti. Çalışmalar bitince cennet gibi bir Irlamaz olacak inşallah. Kanalizasyon bizim rüyamızda bile göremeyeceğimiz bir hizmetti. Bunu fosseptik inşaatımız da bittiğinde vatandaş daha da iyi anlayacak. Mahalle halkımıza temiz bir Irlamaz’ın müjdesini şimdiden vermek istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler.” 



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön