25 / 04 / 2024

Manisa Kalemli'deki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Kalemli'deki evlerin dış cepheleri yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, eski adıyla köy yeni adıyla mahallelerde başlattığı evlerin boyanması geleneğini Kalemli’de sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar mahalle sakinlerini memnun etti...




Şehzadeler İlçesi’ne bağlı Kalemli Mahallesi’nde eskiyen, bakımsız kalan evlerin duvarlarına, kapıları ve pencereleri dâhil olmak üzere dış yüzeylerinde boyama çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi, mahalle sakinlerini sevindirdi. Mahallede bulunan evlerin tamamında yürütülen çalışmalar, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından yapılırken, Mahalle Muhtarı Rüstem Çapar çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade etti. Diğer mahallelerde yapılan çalışmaların kendi mahallelerinde de yapılmasıyla birlikte Büyükşehir olmanın farkını hissettiklerini ifade eden Muhtar Çapar, “Hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekibine mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Evlerimizin boyanmasıyla birlikte mahallemizin çehresi değişti. Bu hizmetlerin önümüzdeki dönemde artarak devam etmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Bayram Hediyesi Oldu

         Yapılan çalışmaların kendilerini sevindirdiğini belirten Kalemli Mahallesi sakinleri de, Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerini unutmadığını söylediler. Mahalle sakinleri adına konuşan Mehmet Kantar, “Köyümüze yapılan çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisinden Allah razı olsun. Bu bize bayram hediyesi gibi oldu. Geçtiğimiz günlerde de mezarlıklarımızın bakımı yapılmıştı. Bu hizmetler bizleri memnun ediyor. Devamını diliyoruz” dedi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön