29 / 03 / 2024

Manisa Köprübaşı'nın yolları yenilendi!

Manisa Köprübaşı'nın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinin 107 kilometre şarampol açma ve düzeltme çalışması ile birlikte Döğüşören mahallesinin yollarında yama çalışması yapıldı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde başlattığı çalışmalarla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinin 107 kilometre şarampol açma ve düzeltme çalışması ile birlikte Döğüşören mahallesinin yollarında yama çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda ilçelerimizde asfalt, yama, bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. 2016 yılı asfalt programımız kapsamında tüm ekibimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Köprübaşı ilçesinin de 107 kilometrelik şarampol açma ve düzeltme çalışması yaptık. Ayrıca bozulmalar tespit ettiğimiz Döğüşören mahallesinin yollarında da bakım çalışmaları gerçekleştirdik”  diye konuştu.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön