26 / 04 / 2024

manisa yol yatırımları 2016

manisa yol yatırımları 2016

Ahmetli ilçesi Matdere ve Yaraşlı Mahallelerinde, Manisa Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Yenilenen yollar, mahallelere hem güzellik, hem de konfor kattı.

Manisa Köprübaşı'nın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinin 107 kilometre şarampol açma ve düzeltme çalışması ile birlikte Döğüşören mahallesinin yollarında yama çalışması yapıldı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

19 yılda Manisa'ya yapılan yatırımlar mecliste!

2002-2021 yılları arasında Manisa'ya yapılan yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başevirgen, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Manisa yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Manisa yatırımlarını masaya yatırdı.

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Bingöl'deki ulaşım yatırımları TBMM gündeminde!

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın Bingöl'deki yatırımları ve yol inşaatları meclis gündemine taşındı..

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Kayseri Kocasinan'a 3 milyon 641 bin liralık yol yatırımı!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Kocasinan Belediyesi 2017 yılında 160 bin ton asfalt sermeyi hedefliyor.

Ordu'ya 13 milyonluk yol yatırımı!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 13 milyon TL'lik yol yatırımı gerçekleştirdi.

Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor!

Kahta Belediyesi ilçede bozulan yol ve kaldırım onarım çalışmaları yapıyor.Kahta Belediyesi'nin kent yatırımları sürüyor.

Kula yatırımları masaya yatırıldı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’le birlikte Kula’ya yapılan yatırımları değerlendirdi.

MASKİ yatırımları masaya yatırıldı!

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’yı makamında ağırladı, toplantıda MASKİ yatırımları masaya yatırıldı.

manisa yol yatırımları 2016 Haberi

manisa yol yatırımları 2016


Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak ve onların daha mutlu bir çevrede yaşamalarını sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü’nce altyapı projeleri tamamlanan Matdere ve Yaraşlı Mahallelerinin üstyapı düzenleme faaliyetleri de sonuçlandı. Matdere Mahallesi’ne 15 bin metrekare ve Yaraşlı Mahallesi’ne 20 bin metrekare olmak üzere iki mahalleye toplamda 35 bin metrekarelik kilit parke taşı döşendi. Bunun yanı sıra kaldırım ve bordür düzenlemeleri de yapılan yollar, yeni görünümüyle mahalle sakinlerini de oldukça mutlu etti.



Manisa Büyükşehir...