26 / 04 / 2024

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.



 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı misafir etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay'ın da yer aldığı toplantıda Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar görüşüldü.


“Salihli ilçemizde önemli yatırımlara imza atıyoruz”


MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli’de önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, Salihli Belediyesi ile işbirliği içerisinde koordineli olarak çalıştıklarını dile getirdi. Genel Müdür Coşkun konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “İlçemizde önemli altyapı çalışmalarına imza atıyoruz. 101 Mahalle Projemizin ardından 154 Mahalle Projemiz ile de 10 mahallemizin altyapısını yenileyeceğiz. 25 milyon TL yatırım bedeli ile 25 kilometrelik yağmursuyu hattı döşediğimiz ilçemizde çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor. Manisa il genelinde olduğu Salihli ilçemize de hak ettiği hizmetleri ulaştırmaya devam edeceğiz”


“Yıllardır bekleyen sorunlar çözüme kavuşturuluyor”


Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise şu açıklamayı yaptı: “İlçemiz, Manisa’nın en büyük ilçelerinden birisidir. Yapılan yatırımlarla yıllardır bekleyen sorunlar çözüme kavuşturuluyor. Bu kapsamda, ilçemizdeki projelerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk” 


Geri Dön