25 / 04 / 2024

MASKİ yatırımları masaya yatırıldı!

MASKİ yatırımları masaya yatırıldı!

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya’yı makamında ağırladı, toplantıda MASKİ yatırımları masaya yatırıldı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ’nin 17 ilçede yürüttüğü projeler hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret etti. Genel Sekreter Aytaç Yalçınkaya’ya, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Yasemin Buket Aktan eşlik etti. MASKİ’nin 2017 yılı yatırım programı dahilindeki işler ve projelerle ilgili görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Coşkun, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte, Manisamızı daha yaşanabilir ve her anlamda daha güzel bir şehir haline getirmek için koordineli şekilde çalışmalar yapıyoruz. Ortak çabamız Manisalı hemşerilerimize en iyi ve en kaliteli belediyecilik hizmetlerini ulaştırmaktır” dedi.

Altyapıda büyük dönüşüm

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun ile görüşmesinin ardından Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay’ı da makamlarında ziyaret eden Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde aktif olarak gerçekleştirdiği projelerle önemli bir altyapı dönüşümüne imza attığını ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde 17 ilçeye yapılan yatırımların büyüyerek devam edeceğini söyledi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön