26 / 04 / 2024

Manisa Kula'ya 35 bin metrekare kilit parke!

Manisa Kula'ya 35 bin metrekare kilit parke!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile başladığı 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’ndeki yol çalışmalarına yenilerini ekledi.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile başladığı 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’ndeki yol çalışmalarına yenilerini ekledi. 35 bin metrekareye çıkan kilit parke yol çalışmalarına 79. Sokak, Ak Şemseddin Caddesi, 4 Eylül Caddesi, Hacı Bayram-ı Veli Caddesi ve İbni Sina Caddesi’nden Rafet Üçelli Okulu'na kadar olan alan da eklendi.


Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli ulaşım sağlamaları için yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kenan Evren ve Zaferiye mahalleleri arasındaki 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi ve Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde başlayan çalışmalara yeni cadde ve sokaklar da eklendi. Buna göre Yağcıoğlu parkında başlayan 61. Sokak, Nene Hatun Caddesi, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi, 79. Sokak, Ak Şemseddin Caddesi, 4 Eylül Caddesi, Hacı Bayram-ı Veli Caddesi ve İbni Sina Caddesi'nden devam eden yol çalışmaları Rafet Üçelli okuluna kadar devam edecek. Kenan Evren Mahallesi'nden başlayan çalışmalar, Akgün Mahallesi'nden geçerek Zaferiye Mahallesi'ne kadar sürecek ve toplamda 35 bin metrekare alanda yol çalışması olacak. Üç Büyük Mahalleyi kapsayan çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yol kazıma çalışmaları ile başlattı. Asfaltları kazınan caddelerin altyapıları da denetlenerek ihtiyaç duyulan alanlarda içme suyu hatlarının yenilenmesi gibi çalışmalar da yapılacak.  Dolgu ve zemin düzenleme çalışmalarının ardından kısa bir süre içerisinde kilit parke taş ve kaldırım yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak.


 


Kula Belediyesi


Geri Dön