19 / 04 / 2024

Manisa Prime projesi için ilk kazma vuruldu!

Manisa Prime projesi için ilk kazma vuruldu!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisalılara sözünü verdiği dev projelerden bir tanesi olan Manisa Prime projesine ilk kazma vuruldu.



 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhan Otel önünde bulunan atıl durumdaki arsada inşa edilecek olan olan ‘Manisa Prime’ Büyükşehir Belediyesi AVM, Otel, İş Merkezi ve Çevre Düzenlemesi projesi için çalışmalar başladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ihalesi yapıldıktan sonra prosedür sürecinin beklendiği ve itiraz süresinin de tamamlanmasıyla birlikte ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapıldığı Manisa Prime için haftanın son iş gününde ilk kazma vurulmuş oldu. Zemin güçlendirme ve fore kazık çakımının yapıldığı alanda, bina temelleri için de jet groud çalışmaları yapılıyor.

“Manisa’ya değer katacak”

Manisalılara sözünü verdiği dev bir projeyi daha kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadığı söyleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili olarak, “Manisa Prime, 5 yıldızlı ve 210 odalı otel, 19 kat üzerinden planlandı. İçerisinde 550 kişilik restoran, 450 kişilik balo salonu, 500 kişilik toplantı salonu, bin 500 metrekare üzerine kurulu SPA, güzellik merkezi ve kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Proje içerisinde ofis kısmı 13 katlı olarak planlandı. A Plus açık ofis 10 kat olacak ve içerisinde 600 metrekarelik bürolar tasarlandı. AVM noktasında ise 14 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor. Bunun 8 bin 830 metrekaresi bodrum kat, 4 bin 125 metrekaresi zemin katta bulunuyor. Projenin orta kısmı tamamen açık olacak şekilde tasarlandı. Bu proje Manisa’ya büyük değer katacak. Şehrimiz için muazzam bir proje. İnşallah kısa sürede bu önemli eseri Manisa’mıza kazandırmak bizlere nasip olur” diye konuştu.

 

 


Geri Dön