25 / 04 / 2024

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 



BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nün “Futbol Köyü” projesinde çalışmalar başladı. Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Futbol Köyü projesiyle ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:“Bölge için de büyük önem taşıyan, içinde antrenman sahalarından mini stadyuma ve sosyal alanlara kadar her şeyin bulunacağı futbol köyü projesinin ilk aşaması için Yeni Malatya Stadyumu yanındaki alanda çalışmalara başladık. Bundan sonraki süreçte kulübümüze projenin tamamında katkı ve destek olacaklarını belirten, TFF Başkanı Nihat Özdemir'e, yer tahsisi konusunda destek olacak İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'a, projenin yapımı için gerekli desteği sağlayan ve her zaman her ihtiyacımızda yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a teşekkür ediyoruz. Projenin ilk etabının ardından ikinci etap için de çalışmalara başlanacak.”


Geri Dön