29 / 03 / 2024

Manisa Salihli'de mera kavgası: 4 kişi öldü!

Manisa Salihli'de mera kavgası: 4 kişi öldü!

Manisa’nın Salihli ilçesinde mera anlaşmazlığı yaşayan akrabalar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede silahlı kavgaya dönen olay sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti.



Manisa’nın Salihli ilçesinde mera anlaşmazlığı yaşayan akrabalar arasında silahlı kavga çıktı. Hayatını kaybeden aynı 4 kişinin cenazeleri toprağa verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yakınları tarafından  İzmir  Adli Tıp Kurumundan teslim alınan Halil (63), Halime (64), Halil İbrahim (40) ve Hasan Mısırlı'nın (41) cenazeleri, Eldelek Mahallesi'ne getirildi. Cenazeler, mezarlıkta kılınan namazı sonrası defnedildi.

Cenaze törenine yeni tip koronovirüs (Kovid-19) tedbirleri sonucunda az sayıda kişi katılım gösterdi.

- Zanlılar adliyeye sevk edildi
Kavga sonucunda gözaltına alınan Galip K. ve tedavisi tamamlanan kardeşi Bekir K, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye gönderildi.

Zanlılardan Galip K. tutuklandı, kardeşi Bekir K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Galip K. ifadesinde, yanlarında çobanlık yapan kişinin Mısırlı ailesi üyeleriyle tartıştığını, olay üzerine bunun üzerine kardeşi Bekir K. ile bölgeye gittiklerini söyleyerek "Burada çıkan tartışmada kardeşim Bekir bıçaklandı. Havaya iki el ateş ettim. Buna rağmen üstümüze gelmeye devam ettiler. Ben de ateş ederek baba Halil Mısırlı ve çocuklarını öldürdüm. Kardeşim Bekir’i tedavisi için arabama alıp götürürken karşımızdan anneleri Halime Mısırlı geldi. 'Seni hala öldürmediler mi?' deyince sinirlerime hakim olamadım ve bir el de ona ateş ettim. Pişmanım." dediği ortaya çıktı.


Geri Dön