26 / 04 / 2024

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 



 

Manisa'da hayata geçirdiği projelerle vatandaşın takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl ilçesinin önemli ihtiyaçlarından biri olan Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin de inşaatını tamamlıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, inşaat çalışmalarında artık son adımların atıldığı proje, ilçenin önemli bir eksiğini de giderecek. Yaklaşık 3 bin 213 metrekarelik alana sahip olan kapalı otopark ve pazaryeri projesi toplam 2 kata sahip olacak.

 

Yakın Zamanda Sarıgöllü Vatandaşların Hizmetinde

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde vatandaşın ihtiyacı olan projeleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün konuyla ilgili olarak, “Sarıgöl ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız da modern bir pazaryerine ve otoparka ihtiyaç duyuyordu. Projemizde artık son adımları atıyoruz. Sarıgöllü vatandaşlarımızın hizmetine çok yakın bir zamanda sunulacak. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.


Geri Dön