19 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı'ya AFAD'a bağlı bölgesel lojistik depoları kuruluyor!

Manisa Saruhanlı'ya AFAD'a bağlı bölgesel lojistik depoları kuruluyor!

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Saruhanlı'da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bağlı bölgesel lojistik depoları kurulacağını söyledi. Bölgedeki arazinin TOKİ tarafından ihalesi yakın zamanda yapılacak..



AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Saruhanlı'da İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bağlı bölgesel lojistik depoları kurulacağını söyledi. Manisa ve çevresinin deprem bölgesi olduğunu belirten özdağ, "Saruhanlı'ya bölgesel lojistik deposu kuruyoruz. Bu depoyla ilgili ödenekler tahsis edildi. En kısa zamanda ihalesi yapılacak. İnsanlarımızı huzur, refah ve ferah içerisinde yaşatma adma bu yapılanlar önemli. Sanayi, ulaşım, eğitim, sağlık ve tüm alanlarda hizmetlerimiz devam edecek" dedi. 


İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen, olası bir afette kullanılmak üzere yapılacak lojistik depoların iki tip olarak tasarlandığını dile getirdi. 


İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün Manisa Defterdarlığı'yla yaptığı görüşmeler sonucunda belirlenen arazilerde Başbakanlık Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden gelen iki mühendisle birlikte incelemeler yapıldığını bildiren Şen, "İncelemeler sonucunda Maliye hazinesine ait Saruhanlı'da 12 bin 500 metrekare arazinin lojistik depo yapımınaa en uygun arazi olduğu kanaatine varılmıştır. En yakın zamanda  TOKİ  tarafından ihalesi yapılacak" dedi. 



Yeni Asır


Geri Dön