26 / 04 / 2024

Manisa Saruhanlı'ya sosyal tesis yapılıyor!

Manisa Saruhanlı'ya sosyal tesis yapılıyor!

Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ''Buraya sosyal ve sportif tesisler kuruyoruz. Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana kurduğumuz halı sahamız tamamlandı'' dedi.



Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Yılmaz mahallesinde yapımına başlanan sosyal ve sportif tesis çalışmaları hızla devam ediyor.



Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Suat Diktaş ve bazı birim müdürleriyle birlikte Yılmaz mahallesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları inceledi. Yaralı, Yılmaz ve Şehitler mahallesi sakinlerinin ortak kullanabileceği güzel bir tesis inşa ettiklerini belirterek, "Yılmaz mahallemizde geçmiş yıllarda ciddi anlamda bir meydan düzenlemesi çalışmalarımız olmuştu. Şimdi de buraya sosyal ve sportif tesisler kuruyoruz. Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana kurduğumuz halı sahamız tamamlandı. Bu bölgede kafeterya, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, fitnes aletleri ve dinlenme alanları ile diğer peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Çok güzel bir tesis yapıyoruz. İlçemiz için hayırlı olsun." dedi.



Saruhanlı'da 8'i ilçe merkezinde, 42'si taşra olmak üzere toplam 50 mahalle bulunduğunu sözlerine ekleyen Yaralı, tüm mahallelere eşit ve kalıcı eserler kazandırmaya çalıştıklarını ifade ederek, "Tüm hizmet ve projelerimizi, kamu kaynaklarını ekonomik, etkin ve verimli kullanarak hizmet alanımızda ihtiyaç duyulan tüm sorunların çözümü, isteklerin karşılanmasına yönelik sürdürüyoruz. İstikrarlı hizmetlerimiz halkımızla aramızdaki güven bağını her gün daha da güçlendirmektedir. Bu anlamda ilk günkü heyecanımızı koruyarak hizmet yolculuğumuzu sürdürüyoruz. Kurumsal misyonumuzu, belediyenin bugünü değil Saruhanlı halkının yarınını düşünen vizyonla sürdürüyoruz." diye konuştu.





Saruhanlı Belediyesi

Bu haber Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde şu şekilde yer aldı

İl genelinde yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ’da kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan dev proje için harekete geçti. Avam projesi hazır olan dev yatırım kamulaştırmaların tamamlanmasıyla birlikte ilçeye kazandırılacak.

Saruhanlı’da hem araç trafiğini rahatlatacak olan otopark, hem gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla her türlü faaliyeti yapabilecekleri gençlik merkezi, hem de kentin simgesi olabilecek meydandan oluşan dev yatırım için Manisa Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı. Mevcut alanda hızla kamulaştırmaları gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da heyecan uyandıran yatırımın avam projesini hazırladı. 17 ilçesiyle gelişen Manisa’da, Saruhanlının en önemli ihtiyaçlarını karşılayacak olan yatırım hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sık sık ilçelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve taleplerini dinliyoruz. İlçelerimize kazandırılabilecek yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu anlamda Saruhanlı ilçemizde de otopark, meydan ve en önemlisi gençlerimiz için güzel bir gençlik merkezi kazandırmak istiyoruz. Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlığımız tarafından dev yatırımın avam projesi hazırlandı. Mevcut alanda hızla kamulaştırmaları yapıyoruz. İnşallah kısa süre içerisinde bu projemizi Saruhanlımızda hayata geçireceğiz” dedi.


Gençlerimizi Önemsiyoruz


İl genelinde gençlere yönelik projeleri bir bir hayata geçirdiklerine dikkat çeken Başkan Ergün, “Evlatlarımızı önemsiyoruz. Bu anlamda il genelinde evlatlarımıza yönelik olarak Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, MABEM ve Gençlik Merkezlerimizi sırasıyla hizmete sokuyoruz. Saruhanlı ilçemizde de hayata geçirmeyi planladığımız bu dev yatırımımızda evlatlarımız için güzel bir gençlik merkezini açmayı planlıyoruz. Merkezde gençlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri ve çağa ayak uydurmaları amacıyla her türlü faaliyet yer alacak” dedi.

Trafik sorunu çözülecek, modern bir meydan yapılacak.


İlçenin modern bir meydan ile otoparka da kavuşacağını vurgulayan Başkan Ergün, ”İlçemize kazandıracağımız yatırımımızda Saruhanlı merkezindeki trafik sorununu çözecek yaklaşık 200 araçlık bir otopark ve vatandaşların keyifle zaman geçireceği, sosyal etkinliklerini yapabilecekleri güzel bir meydan da kazandırmayı planlıyoruz. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın beğenisi toplayan projemizin Saruhanlımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerinde bulundu.


Manisa Büyükşehir Belediyesi 



Geri Dön