25 / 04 / 2024

Saruhanlı belediye projeleri

Saruhanlı belediye projeleri

Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ''Buraya sosyal ve sportif tesisler kuruyoruz. Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana kurduğumuz halı sahamız tamamlandı'' dedi.

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Ekrem İmamoğlu: KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri vardı, şimdi hepsi çözüldü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu KİPTAŞ ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. , KİPTAŞ'ın kangren olmuş projeleri olduğunu ve şimdi bunların hepsinin çözüldüğünü belirtti. Açıklamanın ardından gözler KİPTAŞ'ın eski Genel Müdürü İsmet Yıldırım'a çevrildi....

Saruhanlı Belediyesi, Manisa'da 13 gayrimenkul satıyor!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. 13 gayrimenkulün satış ihalesi 1 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Manisa'da beş taksitle 21 dükkan satılacak!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı Halitpaşa'da yer alan 21 adet dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Belediye arsa ve arazi satacak! Yatırımcılar dikkat!

Manisa İli Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Manisa Saruhanlı'ya AVM müjdesi! 

2021 yılında 23 projenin hayata geçeceğini söyleyen Manisa Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, bu projelerden birinin alışveriş merkezi inşaatı olduğunu dile getirdi. 

Erzurum'um kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile video konferans yöntemiyle yaptığı toplantıda Erzurum'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı.

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm projeleri hayata geçirildi!

Manisa Yunusemre Belediye Başkan Adayı Çerçi, ''Başta TOKİ çalışmalarımız olmak üzere kentsel dönüşüm, yeni sanayi sitesi projemiz olmak üzere önemli mesafeler aldık'' diyerek hayata geçirdiği projeleri anlattı.

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Saruhanlı belediye projeleri Haberi

Saruhanlı belediye projeleri

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Yılmaz mahallesinde yapımına başlanan sosyal ve sportif tesis çalışmaları hızla devam ediyor.



Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Suat Diktaş ve bazı birim müdürleriyle birlikte Yılmaz mahallesini ziyaret ederek, yürütülen çalışmaları inceledi. Yaralı, Yılmaz ve Şehitler mahallesi sakinlerinin ortak kullanabileceği güzel bir tesis inşa ettiklerini belirterek, "Yılmaz mahallemizde geçmiş yıllarda ciddi anlamda bir meydan düzenlemesi çalışmalarımız olmuştu. Şimdi de buraya sosyal ve sportif tesisler kuruyoruz. Şehit Mustafa Sonkaya İlköğretim okulunun yanındaki boş alana kurduğumuz halı sahamız tamamlandı. Bu bölgede kafeterya, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları, fitnes aletleri ve dinlenme alanları ile diğer peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. Çok güzel bir tesis yapıyoruz. İlçemiz için hayırlı olsun." dedi.



Saruhanlı'da 8'i ilçe merkezinde, 42'si taşra olmak üzere toplam...