26 / 04 / 2024

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.



Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kentsel dönüşüm projesinde yaşanan son durumu değerlendirdi. Şehzadeler Belediyesi' nde yer alan habere göre; Şehzadeler Belediye Meclisi 2022 senesinin ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

"Önemli bir süreci geride bıraktık"

Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son aşamaya geldiklerine vurgu yapan Çelik şöyle konuştu; “Göreve geldiğimiz günden bugüne, üzerinde büyük bir özveri ve titizlikle çalıştığımız, yoğun bir emek ve gayret sarf ettiğimiz Kocatepe, Gediz, Bayındırlık, İshak Çelebi ve Dilşikar Mahallelerimizde gerçekleştirmeyi planladığımız kentsel dönüşüm çalışmamızda,  önemli bir süreci geride bıraktık.  Kentsel dönüşüm alanındaki hak sahibi vatandaşlarımız ile gerçekleştirdiğimiz mutabakat görüşmelerimiz 31 Aralık 2021 Cuma günü tamamlandı. Şu anda sonuçların tanzim işlemleri yapılıyor.  Bir haftalık bir çalışma sonrasında ortaya çıkacak sonuçlara göre kentsel dönüşüm çalışmamızla ilgili yol haritamız belli olacak. İlçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.” 

Manisa Şehzadeler'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

Manisa Şehzadeler'de 5 mahalleye dönüşüm müjdesi!


Geri Dön