28 / 03 / 2024

Manisa Şehzadeler'in imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Şehzadeler'in imar planları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, imar planı çalışmalarında gelinen son durum hakkında görüş alışverişi yapmak için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ile bir araya geldi.



Manisa'da uzun senelerdir yapılamayan fakat geçtiğimiz yıllarda çalışmaları başlatılan yeni imar planı için yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda yoğun mesai harcanırken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında yapılan  toplantı ile gelinen son durum hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Gerçekleştirilen toplantıya Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ünsel Gökçe, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Efendioğlu, Şehzadeler Belediye Başkan Danışmanı Ulus Kotluca, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi İmar Komisyonu Başkanı Mehmet Palabıyık ve Meclis Üyesi Selman Keresteci katılım gösterdi.

 

Manisa Soma'ya millet bahçesi müjdesi!


Geri Dön