26 / 04 / 2024

Manisa Siyekli'nin su şebeke hattı yenilendi!

Manisa Siyekli'nin su şebeke hattı yenilendi!

İçme suyu şebeke hattı yenilendiği için daha kaliteli su içeceklerini belirten Siyekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “Önemli bir sorunumuzu çözdükleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, teşekkür ediyorum” dedi.




MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Yunusemre ilçesine bağlı Siyekli Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi. İçme suyu şebeke hattı yenilendiği için daha kaliteli su içeceklerini belirten Siyekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “Önemli bir sorunumuzu çözdükleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a ve MASKİ ekiplerine mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Siyekli Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Mevcut şebeke hattının yüzeye yakın olması Siyekli Mahallesi’nde çeşitli sorunlar doğuruyordu. Boru arızaları, boruların patlaması sık sık suların kesilmesine sebep oluyordu. Bu etkenleri göz önüne alarak, Siyekli Mahallesi’nin içme suyu şebeke hattının yenilenmesine karar verdik. İki ayrı noktada, 800 metre uzunluğunda gerçekleştireceğimiz yenileme çalışması ile hem mahalleye daha sağlıklı ve kaliteli su içme imkanı sağlayacağız, hem de hattı yer altında daha derine indirerek, boruların ezilmesinden kaynaklı boru arızalarını ve patlaklarının önüne geçeceğiz” dedi.

Muhtardan Teşekkür

İçme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Siyekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “Mahallemizin, daha önceki dönemlerde kendi emeğiyle döşediği şebeke hattı yüzeye yakındı. Bu nedenle hattın üzerinde baskı oluştuğunda borularımız patlıyordu. Hattın bir yerinde patlak meydana geldiğinde tüm mahalle susuz kalıyordu. Şimdi MASKİ ekiplerinin sürdürdüğü yenileme çalışmaları ile Siyekli halkımız içme suyu kesintileri sorunu yaşamayacak. İçme suyu şebeke hattındaki yenileme çalışmaları ile mahallemiz güzel bir hizmete kavuşacak. Siyekli Mahallesi için oldukça önemli olan bu çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a ve MASKİ ekiplerine mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön