20 / 04 / 2024

Manisa Siyekli su şebeke hattı

Manisa Siyekli su şebeke hattı

İçme suyu şebeke hattı yenilendiği için daha kaliteli su içeceklerini belirten Siyekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “Önemli bir sorunumuzu çözdükleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, teşekkür ediyorum” dedi.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Volkswagen’in Manisa yatırımı konut fiyatlarını katlayacak!

Endeksa Kurucu Ortağı ve CEO‘su Görkem Öğüt, Manisa’da Volkswagen’in 1.3 milyar dolarlık yatırımla gerçekleştireceği fabrikanın  mevcut gayrimenkul fiyatlarını katlayacağını söyledi...

Manisa Kırkağaç MASKİ binası tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilmek için Kırkağaç ilçesinde başlattığı yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını tamamladı.

Manisa Salihli yatırımları masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ağırladı. Yapılan ziyarette, Salihli’de hayata geçirilen yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu.

Manisa Köprübaşı'nda kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında Köprübaşı’nın 5 mahallesinde başladığı altyapı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Manisa Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nün inşa ettiği dev atıksu arıtma tesisi inşaatında çalışmalar son sürat devam ediyor.

Manisa Köprübaşı'na yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Köprübaşı Yumuklar’ın altyapısını yeniliyor.

Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusu!

Manisa Milletvekili Dr. Tur Yıldız Biçer, Simon Reeve tarafından BBC için hazırlanan belgeselde kullandığı sözlerden dolayı Ali Ağaoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Manisa Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa Köprübaşı'nda yer alan Bozburun Arıtma Tesisi'nin inşaatını tamamladı.

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Manisa Deliçoban Mahallesi yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Deliçoban Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

Manisa Siyekli su şebeke hattı Haberi

Manisa Siyekli su şebeke hattı


MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri Yunusemre ilçesine bağlı Siyekli Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışması gerçekleştirdi. İçme suyu şebeke hattı yenilendiği için daha kaliteli su içeceklerini belirten Siyekli Mahalle Muhtarı Hüseyin Kırgöz, “Önemli bir sorunumuzu çözdükleri için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a ve MASKİ ekiplerine mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Yunusemre ilçesine bağlı Siyekli Mahallesi’nde içme suyu şebeke hattı yenileme çalışmaları gerçekleştirdi. Çalışmalar hakkında bilgi veren MASKİ İçme Suyu Daire Başkanı Nurettin Aytekin, “Mevcut şebeke hattının yüzeye yakın olması Siyekli Mahallesi’nde çeşitli sorunlar doğuruyordu. Boru arızaları, boruların patlaması sık sık suların kesilmesine sebep oluyordu. Bu etkenleri göz önüne alarak, Siyekli Mahallesi’nin içme suyu şebeke hattının yenilenmesine karar...