19 / 04 / 2024

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Manisa Kula'da toplu açılış töreni düzenlendi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Manisa Kula'da gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı.



Yeni Devlet Hastanesi önünde Mahmutlar Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile karşılanan Bakan Eroğlu, Demirci Efeleri ile birlikte harmandalı oynadı. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bazı Avrupa ülkelerinin halk oylamasında "hayır" çıkması için çalışma yaptığını belirterek, "Onlar Türkiye'nin muhteşem hızla ilerlediğini gördü, siz 'hayır' deseniz bile biz Türkiye'nin geleceği için 'evet' diyeceğiz, inadına 'evet' diyeceğiz" dedi.


Eroğlu, bakanlığının Manisa'da gerçekleştirdiği 231 milyon liralık 21 tesisin açılış ve temel atma töreni nedeniyle Yunusemre Belediyesi bahçesinde düzenlenen törende, kentteki Spil Dağı Milli Parkı'nın dünyanın en güzel mesire alanlarından biri olduğunu söyledi.


AK Parti hükümetinin, kendi projelerinin yanı sıra önceki dönemlerde temeli atılan ama bir ilerleme sağlanamayan tesisleri de tamamladığına dikkati çeken Eroğlu, bu kapsamda şehre 14 milyar TL'lik yaptırım yaptıklarını belirtti.


Devlet ormancılığından halk ormancılığına geçiş yaptıklarını dile getiren Eroğlu, "Artık ormanlar da sizin. Ormanları kırsal kalkınmanın lokomotifi olarak kullanacağız. Destek bizden, yetiştirmek toplaması satması sizden." şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından 21 tesisin temel atma ve açılışı gerçekleştirildi.


Törene, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, AK Parti Manisa Milletvekilleri, Selçuk Özdağ, Recai Berber, İsmail Bilen, Murat Baybatur ve diğer ilgililer katıldı.


AA




Geri Dön