25 / 04 / 2024

Kayseri Develi'de altyapı çalışmaları açılış töreni düzenlendi!

Kayseri Develi'de altyapı çalışmaları açılış töreni düzenlendi!

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Develi'de gerçekleştirilen bir dizi altyapı yatırımı için temel atma ve açılış töreni düzenlendi.



Soğuk ve yağışlı havaya rağmen törene katılan Develilerin, Başkanlar Çelik ve Özhaseki'ye ilgisi de büyüktü. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Büyükşehir Belediyesi eski başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra Develi Kaymakamı Enver Ünlü, ilçe belediye başkanları, partililer ve kalabalık bir halk topluluğunun katılımıyla düzenlenen törende ilk konuşmayı yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develiye toplam maliyeti 17 milyon lira olan önemli altyapı hizmetleri getiren Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Önümüzdeki günlerde de sosyal amaçlı bazı tesislerin yine temelini atacaklarını ifade eden Başkan Cabbar, Develi Belediyesi'nin Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde ilçeye önemli yatırımları kazandırmaya devam edeceğini söyledi. 



Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de insanları doğdukları yerde doyurmak amacıyla hizmet üreteceklerine vurgu yaparak, "Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğim gün yaptığım konuşmada, ilçelerimizde yaşayan tüm hemşerilerimizi doğdukları yerde doyurmak amacıyla, merkezdeki sosyal imkanlara ulaştırabilmek, yeni eğitim ve iş imkanlarını artırabilmek, ulaşımı rahatlatmak ve tüm altyapı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için çalışacağımıza söz vermiştik. Bugün burada bu sözümüzü yerine getirebilmek adına daha önce proje çalışmaları ve ihale süreci tamamlanmış olan yeni içme suyu hatlarının ve atıksu arıtma tesisinin temelini atarken bir taraftan da yapımını tamamladığımız içme suyu hattını hizmete açıyoruz" diye konuştu. 



Kayseri Anadolu Haber


Geri Dön