29 / 03 / 2024

Manisa'da imar planları kademeli yapılacak!

Manisa'da imar planları kademeli yapılacak!

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, kentin en büyük sorunu olan imarı, ilçelerin büyükşehirle birlikte kademe kademe hayata geçireceğini söyledi.



 Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Partili meclis üyelerine ve il yönetimine, belediye başkanlığındaki 592 gününü değerlendirdi. AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıktığını kaydeden Başkan Çelik, "Hem oyumuzu yükselttik hem de 4 olan milletvekili sayımızı 5'e çıkardık. 317. milletvekilimiz Manisa'dan seçildi. Bu başarıda herkesin emeği var" dedi.


OY HESABI YAPMADIK

Hayata geçirilen hizmetlerle ilgili sunum yapan Başkan Ömer Faruk Çelik, sıfırdan bir belediye olmalarına ve 5 milyon liralık bir borçla göreve başlamalarına rağmen vatandaşa hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. Hizmet içi eğitime önem verdiklerini ifade eden Çelik, "Belediye çalışanlarımız huzurlu, mutlu değilse hizmet üretmek zordur. Herkese eğitim verdik. Oy hesabı yapmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Gayemiz emanete en güzel şekilde sahip çıkmak" diye konuştu.


MANİSA'DA EN BÜYÜK SORUN İMAR

Şehzadeler'e başarılı hizmetler yapan Başkan Ömer Faruk Çelik ve ekibine teşekkür eden AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadelerle her zaman uyumlu çalıştıklarını kaydetti. Şehzadeler'in gerçekten emin ellerde olduğunu vurgulayan Gürcan, "Başkanımız teşkilatın içinden gelen biri. Bundan dolayı ilçesine en güzel hizmetleri yapıyor. Devamlı insan odaklı çalışıyor" dedi. Merkezdeki iki ilçeyi AK Parti'nin, büyükşehiri ise başka bir partinin alması nedeniyle bir çekişmenin yaşandığını kaydeden Gürcan, "Hizmet için Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. Gelecek 3,5 yıl seçim yoksa artık hizmet etme zamanı dedik. Manisa'nın en büyük sorunu imar. Bu sorunu ilçeler, büyükşehirle birlikte çözecek. İmar kademe kademe hayata geçirilecek" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön