25 / 04 / 2024

Manisa'nın dev yatırımları kadınlara anlatıldı!

Manisa'nın dev yatırımları kadınlara anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi’ni ziyaret ederek Manisa projelerini anlattı.




Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün eşi Şeyda Ergün ile birlikte İkiz Kulelerde hizmet veren Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şubesi’ni ziyaret etti.  Başkan Ergün’e, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da eşlik etti. Dernek üyeleri Başkan Ergün’ü büyük ilgiyle karşılayarak kendisine çiçek takdim etti.  Başkan Ergün’e oğlum diye hitap ederek kendisine duyduğu sevgiyi vurgulayan Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından övgüyle bahsetti.  Kafkaslı, ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından İkiz Kuleler‘de kendilerine çalışma alanı sağlandığı içinde bir kez daha memnuniyetini dile getirerek Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Yaklaşık 40 Oda ve Derneğe Ev Sahipliği Yapıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan İkiz Kuleler’de kamu yararına çalışan 40’a yakın oda ve derneğin sembolik bir ücretle hizmet verdiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan bu modern binada sizlerin de burada hizmet vermesi bizleri mutlu ediyor. Bu vesileyle şimdiden sizlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Yaptığınız hizmetlerden dolayı da hepinize teşekkür ediyorum”

Kadınlar Sordu Başkan Ergün Anlattı

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden övgüyle bahseden dernek üyeleri, kente kazandırılacak olan dev yatırımlarla ilgili de merak ettikleri soruları Başkan Ergün’e yönelttiler. Dev yatımlarla ilgili tüm detayları samimi bir şekilde yanıtlayan Başkan Ergün,” Bu anlamda Öğretmenevi kavşak projemizle ilgili şuanda ihale günü alındı. Bu ay içerisinde ihalesi yapılarak, bir iki ay içerisinde orada inşaat çalışmamız başlayacak. Buradaki kavşak projesi tamamlandığında trafikte de önemli bir sorun çözülecektir. Bir diğer dev yatırımlarımızdan biri de eski garaj yeni projemizde de ihale günü bugün alınıyor. Manisa’ya yakışır Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, modern sergi salonları,  yeni pazar yeri, otopark ve meydanları ile birçok alanı içerisinde bulunduran eski garaj yeni projemizi de inşallah Manisa’mıza kazandıracağız. Mevcut Sümerbank’ın olduğu araziye de Şehzadeler Belediyesi ile ortak bir proje hayata geçireceğiz. Spor tesislerinin de içerisinde yer aldığı, bir kısmında Manisa’nın simgelerinden mini parkın da yer alacağı Sümer Park’ta da çalışmalara başladık. Çok güzel bir sosyal tesisi daha hayata geçiriyoruz. Tahmin ediyorum yaz sonu buradaki çalışmalar tamamlanır” dedi.

Taleplerine Başkan Ergün Duyarsız Kalmadı

Başkan Ergün daha sonra Türk Kadınlar Konseyi Manisa Şube Başkanı Mübeccel Kafkaslı ve dernek üyelerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Bunun yanı sıra Başkan Ergün, dernek üyelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenleyecekleri kültür gezisine ulaşım talebine de duyarsız kalmayarak, gerekli destek için talimatını verdi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön