25 / 04 / 2024

İşte Cem Yılmaz ve Necati Şaşmaz'ın gayrimenkul yatırımları!

İşte Cem Yılmaz ve Necati Şaşmaz'ın gayrimenkul yatırımları!

Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Cem Yılmaz ve Necati Şaşmaz kazandıklarını gayrimenkule yatırıyorlar. İşte Cem Yılmaz ve Necati Şaşmaz'ın gayrimenkul yatırımları!



Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Cem Yılmaz ve Necati Şaşmaz kazandıklarını gayrimenkule yatırıyorlar.


Kurtlar Vadisi Pusu’nun Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz, diziden kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Haftalık 80 bin lira kazanan, Ataşehir’de onlarca dairesi ve dükkânı bulunan ünlü oyuncu, son emlak yatırımı için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Şaşmaz, Fenerbahçe Orduevi yakınlarındaki bir rezidanstan 2 milyon 600 bin dolara deniz manzaralı dubleks bir daire satın aldı. Oyuncu, inşaatı devam eden 320 metrekarelik dairesinin dekorasyonunu kendisi yapacak.


Cem Yılmaz ultra lüks bir daire aldı...

Cem Yılmaz da, son yıllarda yatırımlarını gayrimenkulde değerlendirmeye başladı. İstanbul’un pek çok bölgesinde villa ve evi bulunan Yılmaz’ın değerli bulup yatırımlarını yaptığı alan ise oturduğu Levent bölgesine yakın yerler. Levent’te birini ofis, diğeri oturduğu konutu olarak kullandığı iki villası bulunan komedyen geçtiğimiz günlerde yatırımlarına iki yılda yüzde 50 kazandıracağı söylenen Zincirlikuyu’daki bir projeden yaklaşık üç milyon dolarak rezidans dairesi satın alarak devam etti. Ultra lüks dairesine taşınmayı düşünmediği öğrenilen komedyen böylelikle yatırımlarına bir yenisini daha eklemiş oldu.


Şok Gazetesi 


Geri Dön