25 / 04 / 2024

Manuel Fernandes Maçka Residence 'tan ev kiraladı!

Manuel Fernandes Maçka Residence 'tan ev kiraladı!

Manuel Fernandes'in yeni adresi Maçka Residence oldu. Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau 'nun oturduğu Maçka Residence 'ta kiralar dudak uçuklatan cinsten. Mesela, Sneijder ayda 60 bin TL ödüyor.




Beşiktaşlı futbolcu Fernandes çılgın partiler yüzünden evden kovuldu. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes yeşil sahalarda olmasa da gece hayatında çok formda, çok hızlı. Beşiktaş Fulya'daki Selenium Twins'te oturan çapkın futbolcu sık sık çılgın partiler veriyor, gürültüden komşularını uyutmuyordu. Bardağı taşıran son damla gece yarısı gelen yarı çıplak kadın misafirinin, yanlışlıkla başka bir kapıyı çalması oldu. Bunun üzerine residence sakinleri imza topladı. Fernandes 3 ay önce Selenium Twins'ten kovuldu. 


Kiralar Uçuk 

Manuel Fernandes'in yeni adresi Maçka Residence oldu. Malum burada Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder ile eşi Yolanthe Cabau oturuyor. Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da kısa süre önce Sneijder ile Yolanthe'nin alt katına taşınmıştı. Bakalım; Fernandes yeni komşularıyla iyi geçinebilecek mi? Küçük de bir not: Maçka Residence'da kiralar dudak uçuklatan cinsten. Mesela, Sneijder ayda 60 bin TL ödüyor. 


Posta


Geri Dön