20 / 04 / 2024

Manzara 7/24'te hukuk mensuplarına özel fiyatlar!

Manzara 7/24'te hukuk mensuplarına özel fiyatlar!

Manzara 7/24 projesinde avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı devam ediyor. Projede hakim, savcı ve avukatlara özel ödeme koşulları sunuluyor.



Özbostan İnşaat tarafından Pendik'te inşa edilen projede hakim, savcı ve avukatlara, Kasım ayı boyunca özel ödeme koşulları ve avantajlı fiyatlar sunuluyor.

 

Manzara 7/24 te hukuk mensuplarına özel fiyatlar!

 

Manzara 7/24 projesigeçen ay sağlık mensuplarına yönelik kampanyalarını bu sefer hakim, savcı ve avukatlar için tekrarlıyor.  Özbostan İnşaat yöneticisi Şakir Başaran “Manzara 7/24’ten ev sahibi olanlara verdiğimiz bir söz var. Onların, birlikte yaşamaktan memnuniyet duyacakları profillere daire satışı gerçekleştirmeye odaklandık. Bu amaçla, daha önce projemizden ev sahibi olan hakim ve avukatlara yeni komşular kazandırmak için Kasım ayı boyunca hukuk mensuplarına özel bir kampanya gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na yalnızca 15 dakika uzaklıkta bulunan proje Kasım ayı boyunca pozitif ayrımcılık yapıyor. 

 

Üç ayrı blokta 120 daireden meydana gelen Manzara 7/24 projesi yeni metro istasyonuna 250 metre, D-100 karayoluna 500 metre, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 2,5 kilometre mesafede bulunuyor. 

 

Birçok sosyal donatıya yer verilen projenin yakınında marina,  alışveriş merkezleri, sosyal tesisler ve üniversiteler ile özel hastaneler yer alıyor. 

 
Manzara 7/24’te, her daireye ait kapalı otopark, fitnees salonu, çocuk oyun parkı, açık yüzme havuzu, misafir otoparkı, çocuk yüzme havuzu, kamelya, havuz başı kafeteryası mevcut.


Web: www.manzara724.com


Geri Dön