19 / 04 / 2024

Manzara Adalar lansman fiyatları 267 bin TL'den başlıyor!

Manzara Adalar lansman fiyatları 267 bin TL'den başlıyor!

Firma: İş GYO

Proje: Manzara Adalar

İş GYO'nun geliştirdiği Manzara Adalar projesinde satışlara başlandı. Üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan proje 300 milyon dolarlık yatırımla yükseliyor.



KARTALA GÜVENİYORUZ 

Kartal sahiline yürüme mesafesinde inşa edilecek olan İş GYO'nun  Manzara Adalar  projesinde 975 konut, 10 bin metrekarelik ticari alan ile 25 ve 15 katlı iki ofis bloğu yer alacak. Lansman fiyatlarının 267 bin 700 liradan başladığı projede metrekare ortalama birim fiyatı 4 bin 700 lira olarak belirlendi. Manzara Adalar adlı projesinde 1+0'dan 4+1 e kadar daire seçenekleri bulunuyor.  İş GYO  Genel Müdürü Turgay Tanes, Kartal'ın geleceğme duydukları güvenle yola çıktıklarını belirterek, "Kartal, 3. Köprünün yanı sıra metro projesi ile birlikte son dönemlerde öne çıkan bir bölge oldu. Marmaray'ın tamamlanmasıyla birlikte bölge, Avrupa Yakası'yla daha entegre hale geldi. Yalova - Bursaya ulaşımı rahatlatacak köprü devreye girdiğinde 40 dakikada Kartal'a ulaşılabilecek. Sabiha Gökçen Havalimanının yanı sıra önemli ulaşım akslarına yakın konumda yükselecek projemiz üniversiteler ve dev sağlık yatırımlarının da olduğu Kartal'a değer katacak" diye konuştu. 


YENİ YILDA 4 PROJE 

İş GYO'nun yıllık kira getirişinin 60 milyon dolar düzeyinde olduğunu söyleyen Turgay Tanes, "Bu rakamın 3 yılda 110 milyon doların üzerine çıkarılması için çalışmalar yapıyoruz. 2015 yılında Kartal'daki projemizle birlikte, kendi imzamızla Ataşehir'deki İstanbul Finans Merkezinde, Altunizadede ve NEF (Timur Gayrimenkul) ile Topkapı'daki projelerimizi devreye sokacağız. Böylece toplamda 1.5 milyar dolarlık bir inşaat yaürımı planımızı hayata geçirmiş olacağız" diye konuştu. 


Yeni Akit


projeye sor



Geri Dön