28 / 03 / 2024

Mar Yapı konut sahiplerine kazandırıyor!

Mar Yapı konut sahiplerine kazandırıyor!

Mar Yapı’nın Basın Ekspres Yolu’na değer katan lüks rezidans projelerinin bulunduğu lokasyon ‘kira brüt getiri oranları en yüksek semtler’ arasında birinci sırada yer alıyor.



Gayrimenkul bilgi servisi REIDIN’in hazırladığı “İstanbul’un En Değerli Semtleri” araştırmasının sonuçlarına göre kira brüt getiri oranı en yüksek olan semtler sıralamasında Bağcılar-Bağlar birinci oldu. Mar Yapı’nın projelerinin de yer aldığı Basın Ekspres yolu üzerinde yer alan Bağcılar-Bağlar’da konut kira brüt getiri oranı yüzde 10.06 olarak belirlendi.


Mar Yapı Basın Ekspres Yolu’nda bölgenin ilk nitelikli konut projesi Güneşli Konutlar’ını inşaa etti. Daha sonra Divan kalitesini bölgeye taşıyarak bölgenin ilk rezidans projesi Divan Residence at G Plus’ı hayata geçirdi. Mar Yapı hala Basın Ekspres Yolu’nda G Rotana ile G YOO Inspired by Starck projelerini sürdürüyor.


Her geçen gün değerlenen bu lokasyon üzerindeüçüncü havaalanı, üçüncü köprü ve yakın bir zaman içinde metronun da ulaşmasının yanı sıra Mar Yapı’nın Divan Residence at G Plus gibi özel bir markayı Basın Ekspres Yolu’na taşıması da bölgenin değerini artırıyor. Mar Yapı’nın lüks rezidans projelerinden gayrimenkul alanlar, yükselen kira getiri oranlarıyla kazançlı çıkıyor.


Basın Ekspres’e lüksü taşıdı

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu’nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerini yürütüyor. 10 yıl önce Güneşli Konutları ile bölgeye ilk modern konutları inşaa eden Mar Yapı, daha sonra lüks rezidanslar inşaa etmeye başladı. Divan Residence at G Plus’ı hayata geçirdi.


Hala yapımı süren G-Yoo Inspired by Starck, dünya çapında bir tasarımcı olan Philippe Starck işbirliğiyle hayata geçiriliyor. G-YOO Inspired by Starck projesinde teslimlere 2017 Haziran ayında başlanıyor.


Toplam 17 bin 226 metrekare üzerinde yükselen GYOO Inspired by Starck tamamlandığında 95 bin metrekare alana sahip olacak. Çok merkezi bir konumda bulunan G-YOO Inspired by Starck, 47 metrekareden 113 metrekareye kadar 1+0, 1+1 ve 2+1 tiplerinde konutları barındırıyor. Projemiz 340 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Rotana uzmanlığı kazandıracak

Mar Yapı ayrıca bölgede uluslararası bir otel markası olan Rotana’nın işleteceği G-Rotana inşaatını da sürdürüyor. 30 katlı bir üçgen kule şeklinde Suyabatmaz Demirel mimarlık ofisi tarafından tasarlanan proje, 2013 MIPIM Future Project Awards’ta ödüle layık görüldü. G Rotana, dünyanın en büyük otel işletme gruplarından Rotana’nın işleteceği 152 odalı bir otel, 17 katta toplam 153 adet rezidans, 2 bin 500 metrekare ticari alan ve otelle rezidanslara ayrı hizmet verecek sosyal tesislerden oluşuyor. Gelir garantisiyle sunulan G Rotana rezidansları, şimdiden yatırımcıların ön taleplerini almaya başladı. Rezidansların bir başka önemli özelliği ise yatırımcılar tarafından istenirse Rotana’nın farklı ülkelerde de kullanılan başarılı bir havuz sistemi olan “Otel Apartmanları”na dahil edilebiliyor olması. Böylece daireler projede bulunan otel odaları gibi kullanılarak yatırımcısına ek gelir de sağlayabilecek. Rotana’nın know-how’ı, otelcilik altyapısı ve rezervasyon ağı her bir rezidansı, yüksek potansiyele sahip birer yatırım aracına çevirebilecek.


Geri Dön