28 / 03 / 2024

Mosa'nın Exterior Flooring koleksiyonu zeminlere karakter kazandırıyor!

Mosa'nın Exterior Flooring koleksiyonu zeminlere karakter kazandırıyor!

kibrID MATERIAL tarafından Türkiye’de temsilciği yapılan Hollandalı Mosa firmasının Exterior Flooring koleksiyonu, dış mekan zeminlerine karakter kazandırıyor.



Dünyaca ünlü yapı malzeme firmalarının özgün koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan kibrID MATERIAL, Hollandalı Mosa firmasının teras, çatı terasları, balkonlar ve kamu alanları gibi dış mekanlar için ürettiği Exterior Flooring zemin kaplama koleksiyonu, her tarz dekorasyona hitap edebilen modelleriyle sınırsız tasarım özgürlüğü sunuyor. Mimar ve iç mimarlar tarafından ticari yapılarda ve konut projelerinde sıklıkla tercih edilen karolar, özel sektördeki uygulamalarda da oldukça ilgi görüyor.

 

İşlevsellik, renk ve boyutlar açısından Mosa iç mekan karolarıyla kusursuz bir entegrasyon sağlayan Exterior Flooring koleksiyonu, çizilme, aşınma, yıpranma, kötü hava şartları, gres, yağ ve asit lekelerine karşı yüksek direnç gösteriyor.

 

Güneş ışınları ve diğer dış etkenler karşısında solmaz renk yapısına sahip olan karolar, kaymazlık özelliğiyle dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor. Karakteristik kırılma direnci diğer dış mekan seramik karolarından oldukça yüksek olan koleksiyon, yükseltilmiş döşeme üzerine monte edilebildiği gibi, stabilize kum ve çakıl gibi tüm standart zemin kaplama sistemlerine kolaylıkla uygulanabiliyor.

 


Geri Dön