19 / 04 / 2024

Mardan Palace Otel yeni sahibini bekliyor!

Mardan Palace Otel yeni sahibini bekliyor!

Antalya'da 2009 yılında dünyaca ünlü yıldızların da katıldığı büyük bir törenle açılan Mardan Palace, yeni sahibini bekliyor.



Antalya'da 2009 yılında dünyaca ünlü yıldızların da katıldığı büyük bir törenle açılan Mardan Palace, yeni sahibini bekliyor. Yapımı için 10 bin metrekarelik alanda altın kaplama, 500 bin kristal kullanılan, İstanbul'daki Dolmabahçe Sarayı, Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası olmak üzere 3 ana blok ve Kızkulesi şeklinde tasarlanan otelin açılışına, Sharon Stone, Paris Hilton, Monica Belluci gibi dünyaca ünlü isimler katılmıştı. Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov tarafından yaptırılan, açılış sonrası zaman zaman borç ve icra konularıyla gündeme gelen Mardan Palace ile ilgili açıklama yapan Genel Müdür Çetin Pehlivan, "Antalya'ya değer katacak dünyaca ünlü uluslararası zincir markalardan teklifler var. Markayı daha öteye taşıyacak model hangisi olursa sayın İsmailov ona göre karar verecek. 'Mardan' ismi Telman Bey'in babasının adıdır. Bu marka her zaman kalitesinden ödün vermeden yola devam edecek. Birinci seçenek budur" dedi. İcra iddialarının gerçek olmadığını, söz konusu edilen firmaya borcun 2010 yılında ödendiğini anlatan Pehlivan, "Otel oda+kalıvaltı koııseptiyle piyasaya girdi. Bu sistem Antalya'nın genel turizm yapısına uymadı ve biz de tam pansiyon ve her şey dahil sisteme geçiş yapmak durumunda kaldı. Bu da personel sayısından hizmet ünitelerine kadar birçok yük getirdi. Sıkıntılı süreçlerimizi atlattık, borçlarımızı yapılandırdık" diye konuştu.  


BÜYÜK İHTİŞAM 

10 bin metrekaresinde altın kaplama, 500 bin kristal kullanılan, yılda en az 3 Hint düğününe ev sahipliği yapan Mardan Palace, BoIlywood'uıı da gözdesi. Hint filmleri, küpleri, reklam filmleri için pek çok firma bu oteli tercih ediyor.


Akara Güçlü Anadolu 


Geri Dön