26 / 04 / 2024

Mardin Kızıltepe’nin 7 mahallesine sosyal yaşam evi!

Mardin Kızıltepe’nin 7 mahallesine sosyal yaşam evi!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Kızıltepe ilçesine bağlı Tosunlu, İnandı, Bozhöyük, Elbeyli, Yolaldı, Doğanlı ve Aktulga mahallelerinde yapımına başladığı Sosyal Yaşam Evleri bitme aşamasına geldi.




Mardin Büyükşehir Belediyesi,  Kızıltepe ilçesine bağlı Tosunlu, İnandı, Bozhöyük, Elbeyli, Yolaldı, Doğanlı ve Aktulga mahallelerinde yapımına başladığı Sosyal Yaşam Evleri bitme aşamasına geldi.

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, mahalle sakinlerinin her türlü sosyal etkinliklerini gerçekleştirmek amacıyla Mardin genelinde yürüttüğü Sosyal Yaşam Evi yapımına devam ediyor. 2016 yılı çalışma programı kapsamında 44 Sosyal Yaşam Evi’nin yapımı tamamlanarak, halkın hizmetine sunuldu.  Birçok mahallede ise Sosyal Yaşam Evi’nin inşaatları sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, Kızıltepe ilçesine bağlı Tosunlu, İnandı, Bozhöyük, Elbeyli, Yolaldı, Doğanlı ve Aktulga mahallelerinde başlattığı Sosyal Yaşam Evlerini tamamlamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 7 mahallede inşa edilen Sosyal Yaşam Evlerinin yapımı sürürken, hava koşullarının uygun olması halinde çalışmaların bir ay içinde tamamlanacağı belirtildi.

 

Çalışmaların devam ettiği mahallelerde Sosyal Yaşam Evlerinde incelemelerde bulunan Fen İşleri Daire Başkanı Hamza Yusufoğlu, mahalle sakinleri ve muhtarlarla bir araya geldi. Çalışmaların mahallelilerin talepleri doğrultusunda başladığını ve devam edeceğini aktaran Yusufoğlu, tüm mahallelere Sosyal Yaşam Evi inşa etmek için çalıştıklarını söyledi.



Mardin Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön