19 / 04 / 2024

Mardin'de arazi kavgası: 1 ölü 2 yaralı!

Mardin'de arazi kavgası: 1 ölü 2 yaralı!

Mardin'in Midyat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti iki kişi ise yaralandı.



Mardin'in Midyat ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesi’nde arazi anlaşmazlığı yaşayan ailenin husumeti kanlı sonuçlandı. Tartışmanın sonunda çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti iki kişi ise yaralandı.

Sabah'tan Nezir Güneş'in haberine göre; arazi anlaşmazlığı nedeni ile aralarında husumet bulunan Ş.A., yengesi F.A. ile yeğenleri Esma Altunkaynak ve T.A. aralarında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

Mardin de arazi kavgası: 1 ölü 2 yaralı!

Silahlı kavga sonunda F.A., E.A. ve T.A. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı  üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına aldı.

Yaralılardan 36 yaşındaki Esma Altunkaynak, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Güvenlik güçleri geniş güvenlik önlemleri alırken, Midyat Cumhuriyet Savcılığı'nca olayla ilgili başlattılar soruşturma devam ediyor.

Mersin Silifke'de arazi kavgası: 2 yaralı!


Geri Dön