19 / 04 / 2024

Mardin'de yeni oteller açılıyor!

Mardin'de yeni oteller açılıyor!

Mardin'de sağlanan huzur ve güven ortamıyla çok sayıda yerli ve yabancı turist kente geliyor. Vali Yaman, otellerin Mart, Nisan ve Mayıs aylarında dolu olduğunu söyledi...



Bahar aylarının gelmesiyle birlikte Mardin'e giden yerli ve yabancı turistler arttı. Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Yaman, Mardin'deki otellerin Mart, Nisan ve Mayıs aylarında dolu olduğunu belirterek, gelen turistlerin misafirhaneler ve evlere yönlendirildiğini söyledi.

Yeni oteller açılıyor

Mustafa Yaman, Mardin'de yeni oteller açıldığını söyledi. Hürriyet'te yer alan habere göre, Yaman sözlerine şu şekilde devam etti; "Terör olayları dönemlerinde yatırımcı otelleri kapatıyordu. Fakat, 2017 yılından itibaren başta Midyat ilçemiz olmak üzere, merkez Artuklu ilçesinde otellerimiz açılmaya başladı. İnşallah bu yaz da açılmasını bekliyoruz. Her ne kadar turist sayısı 3 kart artmışsa da 5 kat, 10 kat artmasını istiyoruz. Misafirlerimizi Mardin'e bekliyoruz. Misafirlerimiz otellerde yatak bulamazsa bile vatandaşlarımız evlerini açacaktır. Herkesi bu masal şehrine bekliyorum"


Geri Dön