25 / 04 / 2024

Marina Ankara Oran teslim tarihi!

Marina Ankara Oran teslim tarihi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Oran teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Vadi ve Eymir Gölü manzaralı daire seçeneklerinin yer aldığı proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.



Çankaya  Marina Ankara  Evleri 'nde 1 oda 1 salondan, 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire tipleri bulunuyor.  Sinpaş Yapı  imzası ile yükselen projede 48 ay 0 faiz imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Ankara Çankaya-Oran lokasyonunda inşa edilen Marina  Ankara  Rezidans 'ta 2 bin adet daireye yer veriliyor. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapıldığında, kalan kısım firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Marina Ankara Oran teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Peşinde yüzde 15 indirim uygulanan projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim fırsatı sunuluyor.


Sinpaş Marina Ankara Evleri yaşam köprüsü, deniz feneri, bisiklet yolları, Marina Caddesi, yürüyüş yolları, spor alanları, su-ışık gösterileri, iskeleler,  su sahnesi, tropik ada, kafe ve restoranlar, çocuk oyun alanları, şelaleler gibi sosyal olanaklara sahip. 


Marina Towers etabı ile 912 adet dairenin satışa sunulduğu Marina Ankara Çankaya Konutları 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Projede daire fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. 


Marina Ankara Evleri nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Çankaya iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön