19 / 04 / 2024

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Marina Ankara Evleri teslim tarihi!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara Evleri teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Yüzde 7 lansman indirimi uygulanan projede 1 oda 1 salondan 7,5 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.



Çankaya Marina Ankara'da daire bedelinin yüzde 10'luk kısmı peşin olarak ödeniyor, kalan kısım için ise firma bünyesinde 40 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Proje 2 bin adet daireden meydana geliyor.


Marina  Ankara  Rezidans 'ın 4, 6 ve 7. bloklarında, Marina Towers etabı ile 912 adet daire satışa sunuluyor. Projede peşin ödemelerde, liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim yapılıyor. 


Sinpaş Yapı imzası ile yükselen  Marina Ankara  Evleri teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlendi. Projede konut fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.


Çeşitli sosyal alanlara yer verilen Marina Ankara Oran'da çocuk oyun alanları, restoranlar ve kafeler, bisiklet yolları, su-ışık gösterileri, yaşam köprüsü, deniz feneri, iskeleler, tropik ada, yürüyüş yolları, şelaleler, su sahnesi, Marina Caddesi, spor alanları gibi ortak alanlar mevcut. 


Sinpaş Marina Ankara'da 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte tasarlanan daireler bulunuyor. Ankara Çankaya-Oran'da hayata geçirilen proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Marina Ankara nerede?

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Ankara Sinpaş iletişim

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön