17 / 04 / 2024

Marina Towers satılık daire!

Marina Towers satılık daire!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Towers satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 912 konutun satışa sunulduğu projede daireler Eymir Gölü ve Vadi manzarasına cephesi bulunuyor.



Marina Towers projesinde tropik ada, kafe ve restoranlar, iskeleler, şelaleler, su sahnesi, su-ışık gösterileri, çocuk oyun alanları, Marina Caddesi, yaşam köprüsü, yürüyüş yolları, spor alanları, deniz feneri, bisiklet yolları yer alıyor.


Marina Towers projesinde 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile de ödeme yapılabiliyor. Toplam 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.


Marina Towers projesinde lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor. Eymir Gölü ve Vadi manzarasına cephesi bulunan projede daireler 2018 yılı Nisan ayında teslim edilecek.


Marina Towers satılık dairelerin fiyatları 349 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği projede yüzde 10 peşin ödemelerde, kalan yüzde 90'lık kısım için firma bünyesinde 40 ay vade farksız taksit imkanı sunuyor.


Marina  Ankara  iletişim

Telefon : 444 19 74

Adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara

Web: http://marinaankara.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön