19 / 04 / 2024

Maritza Beykoz Vadi Evleri Ağustos'ta satışta!

Maritza Beykoz Vadi Evleri Ağustos'ta satışta!

Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Metrekare fiyatlarının 9 bin TL'den başlangıç göstereceği proje Ağustos ayında satışa çıkacak. Projede 230 adet konut bulunacak.



Bugüne kadar 100 bin metrekarenin üzerinde inşaat alanına imza atan Maritza İnşaat, Beykoz'da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Ağustos ayında satışa çıkacak olan Maritza Beykoz Vadi Evleri, 23 blokta 230 daireden oluşacak. Metrekare fiyatlarının 9 bin liradan başlayacağı projede, büyük metrekarelerde 5 farklı tipte daire yer alacak. Maritza İnşaat Başkan Vekili Emir Sarıgül, Meriç Ailesi ile birlikte kurdukları Maritza İnşaat'ın bugüne kadar farklı butik projeleri hayata geçirdiğini belirterek, "Beykoz bölgenin yeni çekim merkezi olacak" dedi. Boğaz'ın ve Anadolu yakasının incisi Beykoz'da, birinci sınıf inşaat kalitesiyle 23 blokta 230 dairelik bir yaşam alanı olarak inşa edilen Maritza Beykoz Vadi Evleri, toplam 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor. 


5 farklı daire tipi bulunuyor 

Yeşil alan ve sosyal donatı alanları için toplam arsa alanının yüzde 90'ı kullanılıyor. Projede konutlar için yalnızca arsanın yüzde 10'luk alanı kullanılıyor. 5 tip konut seçeneği bulunan Beykoz Maritza Vadi Evleri'nde; 3+1,4+1,4+2,5+2 ve 6+2 olmak üzere normal daireler, bahçe katı daireleri ve çatı dubleksleri yer alıyor. Dairelerin metrekare büyüklükleri, 162 metrekare ile 552 metrekare arasında değişiyor. 


2018'de teslim

PROJENİN sosyal donatıları arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis ve basketbol sahaları, cep sineması, fitness salonu, pilates stüdyosu, sauna ve buhar odaları, tartar pist yürüyüş parkuru, çocuklar için oyun parkı, hobi bahçeleri yer alacak. 2016'nın ikinci çeyreğinde başlanacak proje, 2018'de teslim edilecek. 


maritzainsaat.com/


Vatan


Geri Dön