25 / 04 / 2024

Markalar Bağdat Caddesi'ne taşınıyor!

Markalar Bağdat Caddesi'ne taşınıyor!

Mağazaların bir bir kapandığı Bağdat Caddesi yeniden canlanıyor. Birçok marka, yeni mağaza açmak için hazırlanıyor.



Yüksek kurun etkisiyle mağazaların bir bir kapandığı Bağdat Caddesi'nde hareketlilik başladı. Birçok marka, bu sezon yeni mağaza açmak için harekete geçti.


Boyner Grup Perakende Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı- COO ve Beymen CEO'su Elif Çapçı, birçok markanın bu sezon Bağdat Caddesi'nde yeniliğe gittiğini duyduklarını söyledi.


Bağdat Caddesi'nde Erenköy'den Suadiye'ye bir geçiş söz konusu olduğunu ve kendilerinin bu yeni yapılanmanın önemli mihenk taşlarından olduğunu belirten Çapçı, "Vaktiyle Beymen, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nde nasıl bir enerji yarattıysa, şimdi aynı şekilde Bağdat Caddesi'nde de bu enerjiyi yaratacağız. Beymen Suadiye 481 mağazasıyla caddenin yeniden doğuşuna imza attık" açıklamasında bulundu.


Çapçı, Çok uzun zamandır Bağdat Caddesi'nde büyük, müstakil bir binada fl agship bir Beymen mağazası istediklerini söyledi. Çapçı, "Aradığımız lokasyonu bulunca, 2015'te Akiş GYO'nun inşaata başlamasıyla projeyi hayata geçirdik, kira konusunda da orta yolu bulduk" dedi.


Ünlü İngiliz perakende mimarı HMKM tarafından projelendirilen mağaza, toplam 25 milyon TL'lik yatırımla açıldı. Mağazada, ilk yılında 100 milyon TL cironun hedeflendi.



Dünya


Geri Dön