25 / 04 / 2024

Markalı konut üreticileri 2016 yatırım planlarını açıkladı!

Markalı konut üreticileri 2016 yatırım planlarını açıkladı!

Yeni yıla hazırlanan gayrimenkul sektörü, konut kredisi faizlerinin yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması ve döviz kurundaki belirsizliğe rağmen hız kesmeyecek. Teknik Yapı, yılın ilk çeyreğinde 1.500 daireden oluşan Denizli projesini satışa sunacak.



2016’dan umutlu olan Türkiye’nin önde gelen markalı konut üreticileri yatırım planlarım açıkladı. Teknik Yapı, yılın ilk çeyreğinde 1.500 daireden oluşan Denizli ve 830 daireden oluşan Fikirtepe 3. Ada projelerini satışa sunacak. Ayrıca, Suadiye Sahil projesi ile Bağdat Caddesi’nde yer alan 5 ayrı butik projenin satışlarına başlayacak. DAP Yapı, Koşuyolu, Kartal ve Beykoz projesini tanıtacak.


2016 Ocak'ta satışa çıkacak konut projeleri!


MİLYARLARCA LİRALIK YATIRIM

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Bakırköy’e konut, Yeniköy’e otel ve Bodrum’a villa projesi planlarken, Artaş, Avrupa Konutian Başakşehir ile Avrupa Konutları Atakent 4 projelerini tanıtacak. İstanbul Finans Merkezi’ne komşu 88 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselecek Çakmak projesini vitrine koyacak Sinpaş Yapı, Ankara‘da projeye başlayacak.


Büyükçekmece Sırtköy’de az katlı müstakil villalardan oluşacak konut projesi için gün sayan MESA  Ankara  Eryaman’da bin 150 konutun inşasına başlayacak. Bodrum’da 220 bin metrekarelik arazi üzerinde villalar üretecek firma, Maslak, Nişantaşı, Fulya’da butik projeler yapacak.


Torunlar GYO Paşabahçe’de 120 odalı olması planlanan butik otel ve apart otel daireleri ve yalıları kapsayan karma bir projeye başlayacak. Seyrantepe projesi için hazırlıklarını sürdüren Gül Yapı, Sultangazi’de 800 konut, AVM ve otel ve Basm Ekspres’te de kendi arazileri üzerinde karma bir projeyi hayata geçirecek.


Babacan Yapı, Sefaköy’deki 900 konutluk ve Gaziantep’te 160 konutluk projeye başlarken, Ege Yapı Kağıthane’de konut, rezidans, ticari üniteler, ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak karma kullanımlı bir projeye yeni yılda başlayacak. Aşçıoğlu, Sanyer ve Ataköy’de yeni projeler planlarken, Özyurtlar İnşaat yeni yılda 600 milyon liralık yatırımla iki proje hayata geçirecek.


DKY İnşaat ise 2016 yılında Sultanbeyli, Çeliktepe, Kartal ve Kadıköy gibi lokasyonlannda 7 projeye imza atacak. Seba İnşaat, 350 milyon dolar değerinde beş projeye planlarken, KLK Yapı, Sarıyer, Etiler, Göktürk, Çamlıca ve Beykoz ‘da inşaata başlayacak. Bodrum projesiyle Anadolu’ya açılacak olan Nef, Topkapı’da İş GYO ile ortak geliştirilen iki yeni projeyi tanıtacak. Aynca, Sütlüce ve Kağıthane projeleri vitrine çıkacak.


Sözcü


Geri Dön