28 / 03 / 2024

istanbul 2016 konut projeleri

istanbul 2016 konut projeleri

Yeni projelerini yaza bırakan firmalar, haziran ayında lansman ve ön satışa özel fiyatlarla satışa çıkmaya hazırlanıyor. İşte o projeler...

İşte ön talep sürecindeki 10 konut projesi!

Markalı konut projeleri üreten gayrimenkul şirketleri satışa ticari ünitelerle yatırımcılarına kazandırıyor. Konut ve ticari alanlara yönelik lansmanlar da ard arda kamuoyu ile paylaşılıyor. İşte gündemdeki ön talep toplayan 10 konut projesi..

Markalı konut üreticileri 2016 yatırım planlarını açıkladı!

Yeni yıla hazırlanan gayrimenkul sektörü, konut kredisi faizlerinin yükselmesi, inşaat maliyetlerinin artması ve döviz kurundaki belirsizliğe rağmen hız kesmeyecek. Teknik Yapı, yılın ilk çeyreğinde 1.500 daireden oluşan Denizli projesini satışa sunacak.

İstanbul’da konut satış fiyatları en fazla Sultangazi'de arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, İstanbul‘da son bir yılda konut fiyatları en fazla artan ve azalan ilçeleri güncel verilerle açıkladı. 

İstanbul'da konut kirasına 7,8 milyar lira ödendi!

2017'de İstanbul'da 30 milyon metrekarelik 252 bin 223 adet konut kiralanırken, bu kiralama karşılığında yıllık 7 milyar 800 milyon lira ödeme yapıldı.

İstanbul 1. Konut Kurultayı başladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

İstanbul'da konut fiyatlarının en çok arttığı ilçeler!

Son bir yılda Türkiye genelinde fiyatların yüzde 11,5 oranında arttığını ifade edenRE/MAX Türkiye Yönetim Kurulu Danışmanı Gökhan Karahan, Aynı dönemde İstanbul’daki satılık konut fiyatlarında görülen artışın yüzde 8,1 ile sınırlı kaldığına dikkat çekti...

İstanbul'un konut kalitesi TOKİ ile yükseliyor!

AK Parti Avcılar 6. Olağan İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un konut kalitesinin TOKİ ile yükseldiğini söyledi.

KİPTAŞ ve TOKİ'den İstanbul'da konut atağı!

Dar gelirli vatandaşları ucuz konut sahibi yapmak için kolları sıvayan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve KİPTAŞ İstanbul projeleri için düğmeye bastı.

İstanbul'da konut satışları yeni gelişen bölgelerde arttı!

Konut fiyatları İstanbul'da daha çok gelişen bölgelerde artış gösterdi. Fiyatlar Esenyurt'ta en düşük 110 bin liradan başlıyor. 40 bin tapuyla mega şehrin tüm ilçelerini sollayan bölgeyi Sultanbeyli, Beylikdüzü, Arnavutköy ve Tuzla izledi.

İstanbul'da konut metrekare fiyatı 3 bin 832 liraya çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre Türkiye'de konut metrekare ortalama birim fiyatı son 5 yılda yüzde 82,5 artış gösterirken, İstanbul'da yüzde 113 yükseldi..

Dubai'den İstanbul'a konut vetosu!

Türkiye’ye engel çıkartan ülkeler arasına son olarak Dubai katıldı. Devlet ihalelerinde Türk malı kullanılmaması yönünde uyarılar yaptığı iddia edilen Arap Yarımadası’nın en modern emirliğinin, İstanbul’dan değeri 100 milyon doların üzerinde yaklaşık 300 konut alımını iptal ettiği belirtildi.

İstanbul'da konut fiyatları 2017'de yüzde 13 arttı!

Endeksa'nın 2017 yılında Konutta En Fazla Değer Artışı Olan İller ve İlçeler araştırmasına göre, 2017'de İstanbul'da konut fiyatları yüzde 13 oranında arttı!

Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Ödül İstanbul projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Ödül İstanbul Projesi konut fiyatları 2017 kapsamında dairelerin fiyatları minimum 219 bin TL'den başlıyor.

Bağcılar İstanbul Panorama konut fiyatları!

Bağcılar İstanbul Panorama konut fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. Pearl İnşaat tarafından hayata geçirilen projede konutların yanı sıra 19 adet ticari birime de yer veriliyor...

İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından Bir Bakışta Markalı Konut Piyasası / 6 Aylık Değerlendirme Raporu yayınlandı. Peki İstanbul'da konut geri dönüş süresi en kısa hangi ilçede?

istanbul 2016 konut projeleri Haberi

istanbul 2016 konut projeleri


1) Serenity Plus


Bakırcı Yapı projesi Serenity Plus, Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilecek. 5 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Serenity Plus projesi iki blokta toplam 154 daire, 51 ofis ve 18 dükkandan meydana geliyor. Serenity Plus projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire tiplerine yer verildi. 



Tel: 0212 698 0 555

Web: www.bakirciyapi.com



2) Mahall Bomonti İzmir


İzmir Konak'a bağlı Halkapınar'da eski Şaraphane arazisinde yükselen Mahall Bomonti İzmir projesi 41 bin 520 metrekare alanda inşa edilecek. Türkerler Holding projesi Mahall Bomonti İzmir'de rezidans, otel, ofis, gösteri merkezi alanı olacak. 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 dairelerin yer aldığı Mahall Bomonti İzmir projesinde teslimler 2019'un sonunda yapılacak. Peşinde yüzde 15 indirimin yapıldığı Mahall Bomontş İzmir projesinde fiyatlar 330 bin...