19 / 04 / 2024

Market, manav, kasaptan 200 TL alışveriş yapanlar için büyük fırsat! Kampanya için son 17 gün

Market, manav, kasaptan 200 TL alışveriş yapanlar için büyük fırsat! Kampanya için son 17 gün

World Card, marketten, kasaptan ya manavdan 200 TL tutarında alışveriş yapan vatandaşlar için 150 TL puan kazanma fırsatı oluşturdu. Büyük kampanya için geriye sadece 17 gün kaldı.



Marketlerin ateş pahası olmasının ardından vatandaşlar hem ürünlerde yapılacak indirimleri merakla takip ediyor hem de bankalar tarafından oluşturulacak fırsatlar inceleniyor. Bu nedenle world kart tarafından dikkat çeken bir kampanya hazırlandı. Kampanyaya göre manav, market ya da kasaptan 200 TL tutarında alışveriş yapan vatandaşlara 150 TL değerinde puan kazanma şansı verilecek. 

TOPLAMDA 150 TL KAZANMA ŞANSI 

1 – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında World Card ile gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri sektörlerinde tek seferde yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişinizden sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişinize 15 TL, toplamda 150 TL Worldpuan hediye alacaksınız.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön