27 / 04 / 2024

Marmara Bölgesi, turizmi Kocaeli'nde konuştu!

 Marmara Bölgesi, turizmi Kocaeli'nde konuştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Marmara Bölgesi’ndeki illerin kültür ve turizm müdürlerini kabul etti




Bölge toplantısı için ilimize gelen Marmara’nın turizm ve kültür müdürleri, Kocaeli’ndeki değişim ve gelişimi çok beğendiklerini söyledi.



MARMARA BÖLGE TOPLANTISI


Marmara Bölgesi’nin kültür ve turizm müdürleri, bölge toplantısına katılmak için geldikleri ilimizde Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan ile Ahmet Emre Bilgili (İstanbul), Abdullah Soykan (Balıkesir), Seyfettin Topbaş (Bilecik), Şinasi Haznedar (Çanakkale), İrfan Özcan (Edirne), Mustafa Çaltı (Kırklareli), Mehmet Altaş (Tekirdağ), Hüseyin Yorulmaz (Sakarya), Cemal Ulusoy (Yalova) ve Özcan Budak (Düzce), Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.



KOCAELİ’Nİ DOLAŞTILAR


Zamburkan, 2 ayda bir bölgenin kültür ve turizm müdürleri olarak farklı illerde bir araya geldiklerini, bu ay Kocaeli olarak ev sahipliğini üstelendiklerini söyledi. Bu toplantılarla bölgedeki illerde uygulanan projeleri yerinde görmeyi, bilgi ve birikim paylaşımını sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Zamburkan, Kocaeli’nde özellikle Büyükşehir eliyle yapılan sahil çalışmaları, Sekapark, tarihi eserlerin restorasyonu gibi çalışmaları misafir kültür ve turizm müdürlerine gezdirdiklerini söyledi.


SEKAPARK’I ÇOK BEĞENDİLER


Kocaeli’nde incelemelerde bulunan Marmara Bölgesi’nin kültür ve turizm müdürleri de, ilimizde son 4-5 yıl içinde gözle görülür bir değişim ve gelişimin yaşandığını, gezdikleri projelerden çok etkilendiklerini, özellikle Sekapark’a hayran kaldıklarını dile getirdi. Marmara’nın Türkiye’nin en güzel bölgelerinden biri olduğunu ve bu bölgedeki her ilin kendine özgü güzellik ve özelliklere sahip olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sizler illerinizin bu güzelliklerini en iyi şekilde tanıtıyorsunuz. Kentimize hoş geldiniz’’ ifadesini kullandı. Ziyarette Başkan Danışmanı Nermin Tol de hazır bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön