20 / 04 / 2024

sekapark

sekapark

Kocaeli’nin çeyrek asırlık hayali tramvayın temel atma töreni yapıldı. Büyükşehir Belediyesi projesi ‘Akçaray ‘tramvayı’, 11 istasyona ve 7.2 km uzunluğa sahip olacak, Sekapark ve Otogar arasında hizmet verecek.

Sekapark'ta yenileme çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri Kocaeli genelinde lale ekimi için Sekapark'ta hazırlık çalışmalarını başlattı.

Sekapark ziyaretçi akınına uğradı!

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm parkı hava sıcaklıklarının iyeden iyiye yükselmesinden dolayı adeta sezonu erken açtı. Havanın güneşli ve sıcak olmasını fırsat bilen vatandaşlar hafta sonu Sekapark’a akın etti.

Marmara Bölgesi, turizmi Kocaeli'nde konuştu!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Marmara Bölgesi’ndeki illerin kültür ve turizm müdürlerini kabul etti

Akçaray'ın Sekapark-Plajyolu Hattı yakında açılacak!

İlk etabı 3 istasyondan oluşan Akçaray'ın Sekapark- Plajyolu hattı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak...

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'ndeki çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında raylar döşendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark-Plajyolu Tramvay hattında ray döşeme çalışmalarını tamamladı.

Doğu Marmara’nın kongre merkezi hızla tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark içerisinde inşa edilen Doğu Marmara’nın kongre merkezinde çalışmalar hızla devam ediyor. Merkezinin elektrik kabloları yerleştiriliyor.

Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatı son sürat!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Kocaeli Mannesman Fabrikası'nın binaları yıkılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Sekapark’ın yanında bulunan Mannesman Boru Fabrikası'nın binaları yıkılacak. 15 dönümlük alan üzerine kongre ve kültür merkezi yapılacak.

Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda raylar döşeniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Kocaeli Kongre Merkezi şekilleniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Sekapark'ta inşa ettiği kongre merkezinin inşaatı şekilleniyor.

Kocaeli Sekapark’ta kongre merkezi inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark’ta yeni kongre merkezi inşa ediliyor. Bölgede bulunan eski Mannesman Fabrikası yenilenerek modern bir kongre merkezine dönüşecek.

Kocaeli Kongre Merkezi’nin inşaatı tam gaz!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Sekapark Kongre Merkezi'nin inşaatını tam gaz sürdürüyor.

Akçaray tramvay hattının 2. etabında ilk raylar döşendi!

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Akçaray tramvay hattının Sekapark-Plajyolu arasındaki 2. etabının ilk rayları döşendi. 

sekapark Haberi

sekapark

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentin ulaşım ağma çağ atlatacak, 11 istasyona sahip olacak 7.2 km uzunluğundaki Sekapark ve Otogar arasında yolcu taşıyacak Akçaray tramvayı projesinin temeli törenle atıldı. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, milletvekilleri, Büyükşehir Genel Sekreteri Tahir Büyükakm, Kocaeli Üniversitesi Rektörü dışında çok sayıda vatandaş da emel atma törenine katıldı. Büyükşehir Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yanında bulunan ve tramvay depo alam olacak olan bölümde yapılan törende, “Tramvay hattımız 2017 başında başlayacak. Yıllık bazda 10-15 milyon yolculuk yapılacak” dedi.


“TARİHİ GÜNE ŞAHİTLİK EDİYORUZ”

“Tarihi bir güne şahitlik ediyoruz” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, “Burada bulunan, bulunmayan herkes, bu tarihi günün bir parçasıdır. Akçaray hayırlı olsun, uğurlu olsun,...