25 / 04 / 2024

Sekapark ziyaretçi akınına uğradı!

Sekapark ziyaretçi akınına uğradı!

Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm parkı hava sıcaklıklarının iyeden iyiye yükselmesinden dolayı adeta sezonu erken açtı. Havanın güneşli ve sıcak olmasını fırsat bilen vatandaşlar hafta sonu Sekapark’a akın etti.





Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezine nefes aldıran projesi Türkiye’nin en büyük endüstriyel dönüşüm parkı hava sıcaklıklarının iyeden iyiye yükselmesinden dolayı adeta sezonu erken açtı. Havanın güneşli ve sıcak olmasını fırsat bilen vatandaşlar hafta sonu Sekapark’a akın etti.



EN BÜYÜK ÇEVRE PROJESİNDEN BİRİ


Havanın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi dolayısıyla kente bahar erken geldi. Henüz nisan ayını görmeden kent yeşillendi, meyve ağaçları çiçek açtı. Bu durumu fırsata dönüştüren vatandaşlar da soluğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük çevre projelerinden biri olan Sekapark’ta aldı.




ŞÖLEN HAVASI


600 dönüm üzerine kurulu olan bir uçtan bir uca 7’den 70’e herkesin eğlenip dinlenebileceği mekan ve tesislerle donatılan Sekapark vatandaşların yoğun talebiyle şölen havasına büründü. Çocuğuyla hafta sonu gezmeye çıkan da misafir ağırlayan da kafasını dinlemek isteyen de Sekapark’a koştu.

EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRDİLER


Çocuklar oyun parklarında eğlenceli vakit geçirirken aileleri de piknik alanları, oturma bankları, yürüyüş ve bisiklet yollarında stres atıp dinlendi. İl dışından Kocaeli’ye akraba ve dost ziyaretine gelenlerin de gezi adreslerinden biri Sekapark oldu. Kentin 10 yıl öncesini bilenler gördükleri yeşil ve mavi manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön