25 / 04 / 2024

Ege sahilleri ziyaretçilerin akınına uğradı!

Ege sahilleri ziyaretçilerin akınına uğradı!

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, “Bayram tatili nedeniyle Ölüdeniz, ziyaretçilerin akınına uğradı. Ben yanlış bir ifade kullanarak 'Kumburnu Plajı kapatıldı' diye demeç verdim. Plaj kapatılmamış sadece aşırı bir yoğunluk var” dedi...




Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, “Bayram tatili nedeniyle Ölüdeniz, ziyaretçilerin akınına uğradı. Ben yanlış bir ifade kullanarak 'Kumburnu Plajı kapatıldı' diye demeç verdim. Plaj kapatılmamış sadece aşırı bir yoğunluk var” dedi.


Başkan Keramettin Yılmaz, daha önce "yoğunluk nedeniyle, Kumburnu Plajı'na girişler öğle saatlerinde kapatıldı" diye açıklama yaptığını ve yanlış cümle kurduğunu söyleyerek özür diledi. Yılmaz,  “Bayram tatili nedeniyle Ölüdeniz, ziyaretçilerin akınına uğradı. Ben yanlış bir ifade kullanarak 'Kumburnu Plajı kapatıldı' diye demeç verdim. Plaj kapatılmamış sadece aşırı bir yoğunluk var. Yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyorum” dedi.


Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilenler, Fethiye ve Ortaca sahillerinde bayram yoğunluğu oluşturmuştu. Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz da yaptığı açıklamada, "Yoğunluk nedeniyle, Kumburnu Plajı'na girişler öğle saatlerinde kapatıldı" demişti.


AA


Geri Dön