24 / 04 / 2024

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

Firma: İhlas Holding

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.



İhlas Yapı, Marmara Evleri 4 projesi bankasız ve vade farksız ödeme avantajlarıyla yoğun ilgi görüyor. Firma öncelikli modern hayatın ihyacı olan yaşam alanları inşa etmeye devam ediyor.  

Marmara Evleri 4’te ödeme planına göre daire bedelinin yüzde 50’si teslim tarihinde ödeniyor. Ayrıca bankasız ve vade farksız ödeme imkanı da bulunuyor. 

 

Marmara Evleri 4 te vade farksız ön satışlar başladı!


 
AİLELER İÇİN GELİŞTİRİLDİ

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. Projede daireler 126 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Birçok sosyal alana sahip projede çocuk oyun parkı ve açık spor alanları, kapalı yüzme havuzu, taziye evi, bay ve bayanlara özel ikişer adet fitness salonu, yürüyüş yolları, mescit, hamam ve saunalar yer alıyor.


ULAŞIM AĞLARIYLA ÇEVRİLİ BİR BÖLGEDE KONUMLANIYOR

Marmara Evleri 4 projesi ulaşım açısından da avantaj sağlıyor. Proje İstanbul’un en işlek ulaşım aksı olan E-5 ve TEM otoyallarına, Eğitim Kurumları ve AVM’lere yakınlığı ile öne çıkıyor.


Yapımı planlanan Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna komşu olan Marmara Evleri 4 gelecekte de deniz yolu ile yolcu taşımasının merkez üssü olması planlanan ambarlı limanının yanı başında konumlanıyor.

 

 

Tel: 0 212 875 22 75

Web: http://www.marmaraevleri4.com/
 


Geri Dön